Napredna pretraga

PUBLIK - uspešna decenija na tržištu

PUBLIK postoji već četrnaest godina. Razvio se iz samostalne grafičke radnje "PUBLIK" i već deset godina je potpuno orjentisan na proizvodnju, uvoz i distribuciju reklamne galanterije. Danas je jedan od regionalnih lidera u toj oblasti.

 

 

PROIZVODNJA I DIREKTAN UVOZ

Pored proizvodnje rokovnika i kalendara, koji su svojevrsni zaštitni znak PUBLIK-a na tržištu reklamne galanterije, pažljiv izbor proizvoda iz svetske palete reklamnih artikala je već postao prepoznatljiv na tržištu po dobroj estetici, kvalitetu i pouzdanosti.

Menadžment nabavke PUBLIK-a je konstantno prisutan na najznačajnijim sajmovima širom sveta i prati trendove u oblasti reklamne galanterije. Zahvaljujući direktnom uvozu od svetskih lidera u proizvodnji reklamnih proizvoda, i vrlo pažljivom odabiru, PUBLIK je u prilici da tržištu ponudi najsavremenije svetske trendove reklamne galanterije u takozvanoj "višoj srednjoj klasi" proizvoda, i to po vrlo pristupačnim cenama.

GARANCIJA KVALITETA

Naši proizvodi i usluge su od strane eksperata više puta nagrađivani srebrnim i zlatnim pečatima na međunarodnom sajmu grafike "Grafima" u Beogradu. Takve potvrde kvaliteta nas dodatno motivišu da istrajemo i postignemo najviše standarde na tržištu reklamne galanterije. U 2008 godini dobili smo četiri priznanja.

 

 

POTPUNA POSVEĆENOST KLIJENTIMA

Nastojimo da neprestano osvežavamo ponudu i proširujemo asortiman robe koju PUBLIK nudi tržištu. Strateško opredeljenje nam je konstantno poboljšavanje kvaliteta usluga i estetike proizvoda.

Prodajni tim PUBLIK-a ima veliko iskustvo u plasmanu i prezentovanju proizvoda. Trudimo se da svojim partnerima i distributerima omogućimo i olakšamo put do krajnjeg kupca. PUBLIK raspolaže savremeno organizovanim i opremljenim magacinima, sopstvenom štamparijom, voznim parkom i logistikom namenjenom za distribuciju do naših klijenata. Prisustvom na sajmovima, stalnom komunikacijom sa partnerima putem kataloga i internet prezentacijom prodajni tim PUBLIK-a na najbolji način prezentuje naš poslovni sistem.

Početna